Det å spise sunnere

Heia!

Idag har jeg tenkt å blogge litt om temaet "å spise sunnere".

Jeg for min del har alltid vært en sjokolade elsker og har elsket å ta meg en liten tur til Starbucks eller McDonald's. Jeg gjør det fortsatt, selfølgelig, men ganske sjeldent. For noen uker siden slo meg tanken at det snart er sommer og at jeg har lyst til å komme meg i litt bedre form. Som dere sikkert vet, har dietter og lignende ofte kun en kortvarende effekt og man går opp i vekt igjen etter at dietten har sluttet. God mat og trening var den eneste utveien. Siden jeg har et medlemsskap på treningssenter begynte jeg å gå dit oftere. I kombinasjon med et sunnt kosthold er det enklere å bli suksessfull når det kommer til helse.

Jeg har oppdaget at den største feilen i denne prosessen er at man ønsker fort resultat og bruker ikke nok tid. De fleste gir opp etter en uke eller to, fordi de rett og slett har vært ekstreme med forandringene de har gjort - for eksempel en som aldri har trent og har alltid sittet og spist sjokolade og burgere blir en som  trener 7 ganger i uka og spiser bare frukt og grønnt på null komma niks. Selfølgelig er dette mulig, men det blir enklere for deg å forandre livsstilen saktere.

Det å gå i små trinn har hjulpet meg. Målet mitt i starten var å besøke treningssenteret 2-3 ganger i uka. Jeg startet med 2 ganger, nå er jeg allerede på 3 ganger. Så har jeg ikke stoppet å spise godteri i det hele tatt, men jeg har erstattet melkesjokolade med mørk 85% kakao sjokolade eller i stedenfor smågodt spiser jeg tørket frukt, som tørkede epler eller bananchips. Dette har hjulpet meg veldig og jeg klarer faktisk å takke nei til melkesjokolade.

    


For å være ærlig, frukt og bær kan se ganske fristende ut ;)

I framtiden skal jeg skrive mer om dette temaet!

xoxo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora

Nora

16, Oslo

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Nora og er en jente på 16 år som bor i Oslo. Jeg er ny her på blogg.no og skal oppdatere minst annen hverdag om mine opplevelser, mote, reise, shopping og lignende. KONTAKT: norawithouta@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits