Long hair, don't care

Alle ønsker seg langt, fyldig, sunt hår med en naturlig glans. I dette blogginnlegget har jeg tenkt å skrive om min hårrutine og forandringer jeg har gjort.
For et par år siden oppdaget jeg at håret mitt blir oljete hvis jeg ikke vasker det hver dag. Siden jeg hadde lest at man ikke skal vaske håret hver dag begynte jeg å se i butikker for sjampo som er laget for oljete hår. Heldigvis var det mange som lovet å fikse problemet mitt. Jeg har prøvd så mange sjampoer og balsam som skulle passe hårtypen min, men fant aldri noe som matchet meg.
Nå om dagen er håret mitt oljete på hodebunnen og super tørt i tuppene- en ganske slitsom sammensatning. Jeg har vært og letet etter det perfekte produktet som vasker håret mitt godt, slik at jeg kun må vaske det annenhver eller hver tredje dag, og som pleier mitt tørt hår. Jeg bruker både sjampo og balsam fra l'Oréal Paris. Begge koster rundt 40-50kr. Dere vil se et bilde her:


Engang i uka pleier jeg å bruke en hårkur som er spesielt egnet for blond og slitt hår som jeg har. Denne koster rundt 115kr.
Det jeg absolutt anbefaler er å alltid (!) bruke en varmebeskyttende spray FØR du bruker rettetang, krølletang eller hårføn. Jeg kjøpte denne for 99 kroner.

Jeg er en absolutt fan av denne her, igjen fra l'Oréal Paris, fordi den beskytter håret og gjør det silkemykt.

Hvis dere er intresserte i en komplett hårrutine, legg igjen en kommentar om hva du ønsker å vte :)

xoxo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora

Nora

16, Oslo

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Nora og er en jente på 16 år som bor i Oslo. Jeg er ny her på blogg.no og skal oppdatere minst annen hverdag om mine opplevelser, mote, reise, shopping og lignende. KONTAKT: norawithouta@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits