Sommer, sol og god humør!

Ååå, nå er det så mye sol der ute! Så deilig. Jeg har nesten vært ute på balkongen hele dagen etter skolen og solt meg. Det var så fint! Det beste å drikke i sola er en deilig iste, syns jeg. Du kan endten lage den selv eller kjøpe en i butikken. Hvis dere vil kan jeg skrive et innlegg om en iste jeg alltid lager selv, som inneholder vitaminer, er helt uten sukker (men smaker fortsatt søt, haha) og gjør at kroppen din brenner mer fett. La meg vite om du er intressert!

Etter skolen gikk jeg og et par venner til McDonald's og spiste en rekke cheeseburgere. Da vi kom hjem fortsatte kosen, jeg kjøpte 2 sjokoladekaker på veien hjem og delte dem med vennene. Nam, nam. Nå er jeg alene hjemme og spiser Butterscotch drops, ååhh de er de beste! Skikkelig cheatday liksom ;)

Du kan få dem på nille for rundt 40kr pakken!

 

Jeg føler meg så tan nå og er kjempe happy. For en fin dag!

Håper dere har hatt det fint og fått litt sol i dere :)

xoxo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora

Nora

16, Oslo

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Nora og er en jente på 16 år som bor i Oslo. Jeg er ny her på blogg.no og skal oppdatere minst annen hverdag om mine opplevelser, mote, reise, shopping og lignende. KONTAKT: norawithouta@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits