Lenge siden sist

Beklager, jeg har ikke postet de siste par dagene. Grunnen var at jeg følte meg litt syk; hoste og magesmerter. Men det går heldighvis litt bedre idag :) Jeg har ikke skole idag, fordi tredjeklassingene skriver eksamen og de trenger fullstendig ro til det. Det er jo et pluss for oss som er et år under dem, vi får fridager og kan gjøre hva vi vil. Selfølgelig fikk vi en oppgave som er å skrive på den store essay jeg snakket om et par uker siden. Jaja, men hvem har lyst til det dersom det er så fin sol ute og man kan gå ut og bade eller henge med venner eller dra på en liten shoppingtur.

Jeg har begynt å skrive for denne essay og skal nå fortsette med å lage en stor presentasjon som skal bli presentert foran HELE trinnet (ca. 55 elever) og alle lærerne på mandag. Åhh, er det bare meg som er sykt redd for å snakke foran 70 personer pluss rektor liksom? Men alle må gjøre det, det er ingen utvei her. Må bare krysse fingrene at jeg ikke besvimer på mandag, haha.

Resten av dagen skal jeg være med venner i byen og kanskje kjøpe noen klær og sko til sommeren pg trene litt, om jeg gidder senere. Så skal jeg lage mat og vaske ltt i huset for å gjøre det litt lettere for mamma.

                                                                                

          

Tok begge bildet igår med iPhonen min via Snapchat, derfor er det ikke særlig bra kvalitet. Denne "regnbuen" på hånda mi er helt ekte, jeg sto på bussstajonen og så at lyset var sånn på hånda mi. Bare måtte ta bilde av det, det er litt tumblr aktig, haha.

 

Klem og ønsker dere en fin dag vidre!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora

Nora

16, Oslo

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Nora og er en jente på 16 år som bor i Oslo. Jeg er ny her på blogg.no og skal oppdatere minst annen hverdag om mine opplevelser, mote, reise, shopping og lignende. KONTAKT: norawithouta@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits