Dayz

Hei dere ❤️

I dag har ikke vært en særlig spennende dag. Jeg sto opp klokka 10 og resten av dagen jobbet jeg med presentasjonen som skal holdes på mandag.. Uff, dagen er så nær nå! Etter et par timer med skolearbeid gikk jeg til h&m fordi de har super duper salg på en rekke av sminke, for det meste fra h&m's eget merke. Jeg kjøpe et spray som renser makeup kostene, en god del koster, blant annet en blush brush, en pudder brush og en pensel for å påføre øyeskygge. Kvaliteten er overraskende bra. Så kjøpte jeg 5 forskjellige neglelakker for sommeren i lyseblå, turkis, gul, rød og mint grønn. I tillegg ble det en ny solpudder, to vanlige pudder i forskjellige toner og en blush samt en bodylotion. Skal poste bilder i morgen, fordi det er ikke særlig bra lys her nå for å fotografere.

Jeg skriver mye om hverdagslige ting her på bloggen, men skulle informere dere at snart skal det komme noen litt andre innlegg. Jeg jobber hard på dem. De er mye lengre enn det jeg pleier å skrive nå, jeg jobber mye med å ta og redigjere bilder. Selvfølgelig skal jeg ikke slutte å prate om hverdagen min :)

 

Sånn ser det ut når jeg prøver å lage mat, haha.

 

 

Ha en god kveld folkens!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora

Nora

16, Oslo

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Nora og er en jente på 16 år som bor i Oslo. Jeg er ny her på blogg.no og skal oppdatere minst annen hverdag om mine opplevelser, mote, reise, shopping og lignende. KONTAKT: norawithouta@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits