Overlevde

Hei dere ❤️

Som jeg sa, var jeg veldig nervøs pga. presentasjonen som skulle holdes i går. Men det gikk overraskende bra! Etter at jeg kom på skolen lagde vi resten av power pointen og så kom første gruppen for å presentere. Jeg var i gruppe nummer 2 og det var vår tur etter omtrent 20 minutter. Det var helt greit, da hadde jeg ikke mer til til å være nervøs, hehe.

Da det var min tur å snakke ble jeg litt skremt, men mitt tips til alle dere som har samme problem som meg: se på personene som lytter til deg. Du kommer til å merke at det faktisk ikke er så farlig. Noe annet du kan gjøre er å se på personer du er komfortabel med, som en venn eller en hyggelig lærer.

Jeg leste på nettet at hvis du drikker Kamillete, blir kroppen din roligere. Prøvde det, men tror jeg bare innbilte meg at det funket, haha.

Dagen i dag har gått fort, hadde kun kjemi time og dro hjem etter for å lage frokost. Etter frokost dro jeg på trening. Det var egentlig det meste jeg har gjort i dag, pluss å se på TV.

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora

Nora

16, Oslo

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Nora og er en jente på 16 år som bor i Oslo. Jeg er ny her på blogg.no og skal oppdatere minst annen hverdag om mine opplevelser, mote, reise, shopping og lignende. KONTAKT: norawithouta@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits