Blushlovin'

Blush, blush, blusshh

Hei dere!

Har tenkt å skrive et lite innleggom min elskede sommer blush fra h&m. Kjøpte den circa 3 uker siden, før jeg dro til Tyskland. Som dere ser er det en makeup palette, med både 2 blush, 4 øyenskygge og 1 veldig naturlig highlighter. Elsk for sommeren! Den er praktisk å ta med på reise, den er lett og ikke stor men du kan sminke flere looks med den. En look for dagen, med den peach fargede blushen og en look for kvelden med litt dramatisk øyenskygge og den mer pinke blushen.

Grunnen jeg skriver om denne er egentlig fordi jeg syns at den peach tonen er nydelig! Bruker den hver eneste dag, den gir ansiktet mitt en kjempefin glød og virker naturlig. Ansiktet mitt passer ikke til blusher med rød undertone, ikke spørr meg hvorfor, men jeg pleier å se litt syk ut om jeg har influensa eller lignende, hehe. Men denne her er perfekt!

 


Her er begge blush fargene, begge er god pigmenterte!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora

Nora

16, Oslo

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Nora og er en jente på 16 år som bor i Oslo. Jeg er ny her på blogg.no og skal oppdatere minst annen hverdag om mine opplevelser, mote, reise, shopping og lignende. KONTAKT: norawithouta@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits