Kan du anbefale meg et trenings senter?

Hei på dere!

Det er helt sykt lenge siden jeg gikk på trening siste gang. Sikkert sånn 3 uker siden. Grunnen til det er at treningssenteret jeg går på blir dårligere og dårligere for hver dag som går. Det er skittent, det ligger masevis av hår i dusjen og toalettet i dame garderoben er i ustand for ca. 2 måneder nå. Jeg ønsker ikke å nevne navnet til treningssenteret jeg pleier å gå på, pga. jeg ikke vil få noen til å slutte der. Uansett, det er skittent og flere ting i treingssalen funker ikke, pluss de personlige trenerne har tatt et stort område der de puttet et stort skilt merket med "reservert for PT". Senteret er ikke stort, og nesten 1/3 av plassen i øvverste etasje er tatt av PTene. De er aldri der, men hvis noen går inn i det område blir det støy. Veldig uhøflig, du betaler jo for plassen og for frivektene der inne og du får ikke bruke de!

Mitt spørsmål nå er om noen kan anbefale meg et godt senter? Mine krav er at det er rent og at maskinene funker! Dessuten er det positivt om senteret har mange senter, gjerne i sentrum av Oslo.

Klem

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora

Nora

16, Oslo

Hei og velkommen til bloggen min! Jeg heter Nora og er en jente på 16 år som bor i Oslo. Jeg er ny her på blogg.no og skal oppdatere minst annen hverdag om mine opplevelser, mote, reise, shopping og lignende. KONTAKT: norawithouta@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits